Line up

Leif

Leif Carlsson
VD

Leif jobbar med utvecklingen av Music Factory, ihop med verksamheter som finns i huset och medspelare utanför. Gillar resmål med utmaningar och gitarrig, punkinfluerad rockpop.

Birgitta

Birgitta Sandblom
Administrativ Koordinator

Arbetet som Administrativ Koordinator på Music Factory är ett kreativt jobb som spänner över många områden. På ledig tid är jag helst ute i naturen, åker motorcykel, läser mycket böcker och ser film. Stort musikintresse med bredd.

Projektledare

Åsa Veghed
Projektledare

Åsa är projektledare på halvtid för internationaliseringen av Music Factory och för ungdomsprojekt som sommarkollot Kids n’ Teens. Vid sidan om reser hon gärna och gör bl.a. musikdokumentärer för Sveriges Radio P2. Gillar bra musik från alla världens länder.

Martin

Martin Hedström
Projektledare

Martin är projektledare för Soundmasters. Undervisar på SoundMasters och på Högskolan. Bor i Stockholm och Göteborg jobbar som gitarrist/kapellmästare med Magnus Uggla, Eva Dahlgren, Ace of Base, Carola, Lena Ph, Orup, Anders Glenmark, Jerry Williams, Meja, Elena Paparizou med flera.

Zdenko

Zdenko Risanjic
Teknisk Vaktmästare

Zdenko finns i huset på kvällstid mån-tors. Han är vår fixare av stort och smått. På fritiden reser han gärna, umgås med vänner och gillar musik, film och tekniska prylar.

Helena

Helena Nyman
Marknadsföring

Jobbar med marknadsföring och kommunikation på Music Factory. Helena delar sin tid mellan Music Factory och MusicCenter som har sin verksamhet i huset. När hon inte jobbar är det familjen med alla aktiviteter som styr agendan. Avkoppling blir det med tennis, trädgård, skidor och resor.

Mikael

Mikael Nyberg
Teknisk Vaktmästare

Micke är är lite allt i allo här på Musik Factory och finns i huset Mån-Fre dagtid. På fritiden gör han musik i hemmastudio och gillar att resa med familjen.

Metis
Music & Business School
Music & Production
Kids n' Teens och MF School
Referenspersoner
Historik
Music Factory idag
Våra lokaler
Vår studio
Press
Stabspersonal
Styrelse
© Music Factory. Denna sida använder cookies. Läs mer...